Min story

När jag fick idén till CaterinGo så hade jag i avtagande börjat tröttna på det jobb jag hade sedan flera år tillbaka. Jag hade börjat fundera på vad jag ville göra istället och kände att jag ville starta något eget.

Jag började leta idéer. När jag aktivt började titta på världen med de glasögonen så fick jag en hel del affärsidéer. De flesta var, av olika skäl, inte intressanta. Det var viktigt att jag hittade något som jag tyckte skulle vara riktigt kul att göra.

Idén med en tjänst som samlar cateringleverantörer och gör det enkelt att hitta och beställa catering gillade jag mycket. Det var flera av mina kompetenser som skulle komma till användning. Och jag älskar att hjälpa människor. Jag älskar smarta tjänster som gör livet lättare och sparar tid.

Det var verkligen flera saker jag gillade med idén.

Jag började kolla runt och prata med människor. Det jag upptäckte var att det inte fanns någon sådan tjänst som jag hade i tankarna. Det fanns ingen som var nischad mot catering. Det fanns ingen som verkade kunna innefatta en komplex cateringbeställning med hyra av personal osv.

Så jag sa upp mig (vilket var läskigt på alla möjliga vis) och tog ett tidsbegränsat jobb som säljare av catering för att få erfarenhet från den sidan. Det var naturligtvis väldigt värdefullt och erfarenheter från det har jag haft stor nytta av i byggandet av tjänsten.

Version 1.0, som jag kallar den första versionen av tjänsten, är igång sedan ett tag. Och jag måste säga att jag är väldigt stolt över den.
Det går idag att beställa i den från ett antal cateringleverantörer i Stockholm med stor omnejd. Alla är riktigt bra cateringleverantörer. Det är superviktigt för mig att de har bra mat och är trevliga!


Eftersom jag inte har stängt av kranen med idéer så har jag en hel del idéer om hur man kan utveckla tjänsten vidare. Vi får se vad som händer med det framöver. Så häng med på resan och se vart det leder. Är du en av våra användare så kommer du vara avgörande för hur CaterinGo utvecklas i framtiden eftersom vår vision är att skapa så stort värde som möjligt för våra användare.

Vill du komma i kontakt med mig av någon anledning? Om det är för att du behöver catering, till ditt företag eller privat och vill ha personlig hjälp. Eller om du har önskemål eller idéer om tjänsten. Om du vill prata business eller något annat intressant. Hör av dig! [email protected] eller 0720-141460
Jag önskar dig som läst detta en underbar dag! /Ulrica