Om CaterinGo


CaterinGo är en smart tjänst för att hitta och beställa catering.

Söker du catering?
För dig som behöver catering vill vi göra det lättare att hitta och beställa bra catering. Därför samlar vi cateringleverantörer på ett ställe så att du slipper irra runt. Vi gör det lätt att hitta cateringföretag som levererar till din leveransadress. Det är lätt att se vad varje leverantör erbjuder för catering och vad det kostar samt det är lätt att beställa. Du lägger helt enkelt det du vill ha i varukorgen.
Fungerar lika smidigt till företagsevent såsom företagsfester, affärsluncher, kundevent, frukostmöten m.m. som till privata fester och middagar.

Leverar ni catering?
För er som levererar catering ska det vara lätt att visa era erbjudanden och ta emot beställningar. Därför har vi skapat en plattform där ni får en specialbyggd e-butik där kunden ser vad ni har att erbjuda och kan beställa direkt. Att finnas tillgänglig online blir viktigare och viktigare. Se till att ni kan bli hittade.

Det är därför CaterinGo finns!
En av våra visioner är att vara top-of-mind för alla som behöver catering. Vi existerar för att skapa största möjliga värde och nytta för våra användare genom våra tjänster. Våra användare är människor i behov av catering och företag som levererar catering. Hoppas du har nytta av våra tjänster!

Kontakta oss gärna

CaterinGo AB, org.nr 559114-0495 Sandfjärdsgatan 64, 120 56 ÅRSTA support@cateringo.se 08-55106250

Hitta och följ oss.

Sök efter cateringo.se eller använd länkarna:
CaterinGo på Instagram
CaterinGo på LinkedIn
CaterinGo på Facebook